Marjan kan goed luisteren. Ze stelt de juiste vragen, waardoor ik zelf ruimte kreeg om tot inzichten te komen. Ik liep vast in het halen van mijn doelen, of eigenlijk in het telkens te vroeg afhaken kwamen we in de gesprekken achter. Marjan is erg energiek. Daardoor kreeg ik zelf iedere keer ook een fijne boost. Inmiddels heb ik het traject bij Marjan kunnen afsluiten na 6 afspraken. Fijne ervaring.’  -Kelly-

‘Niet wollig en geen opdrachten maar gewoon doen. Dat sprak me aan in de tekst op haar website. Ik kende Marjan van haar autobiografie ‘De verdwijning van Robin’. Kort nadat ik haar boek gelezen had, belandde ik in een bizarre privésituatie. Meteen dacht ik aan het verhaal van Marjan en besloot een intakegesprek aan te vragen. Inmiddels heb ik 4 gesprekken met haar gehad en ben heel blij met haar aanpak. Niet te flauw, maar toch is er ruimte voor emoties. – Marjolein –

De eerste ontmoeting met Marjan vond ik erg spannend. Marjan hielp mij om de rust te vinden tijdens het gesprek. Toen ik haar ontmoette leefde ik erg in het verleden en nu sta ik veel meer in het nu en heb ik zelfs al mooie plannen voor de toekomst. Ze geeft je stof tot nadenken en laat je zelf met antwoorden komen. Marjan stelt je gerust, biedt een luisterend oor, steunt en respecteert je. Een lieve vrouw die zegt waar het op staat en sterk empathisch is. – Simone

Wat is een overwinning zonder inspanning!?

Mijn naam is Marjan Gorissen en ik woon in het Brabantse Rijen. Ik ben auteur, spreker en lifecoach. Alles wat ik doe, doe ik met passie. Toch had ik ruim twintig jaar geleden niet durven dromen over waar ik nu sta. Op mijn 21ste gebeurde iets dat mijn leven voor altijd zou veranderen. Ik werd namelijk onterecht gearresteerd op verdenking van moord en belandde zwanger achter de tralies. Mijn eerste kindje werd in gevangenschap geboren. Na 103 dagen werd ik dan wel op ‘vrije voeten gesteld’ maar van vrijheid was geen sprake. De reacties in de buitenwereld logen er niet om. Justitie erkende een cruciale fout te hebben gemaakt en kwam met een schadevergoeding, maar niks kon de inmiddels aangerichte schade compenseren.

Jaren van ups en downs volgden, ik moest deze trend zien te doorbreken. Ik besloot mijn verhaal op te schrijven en dit bleek later letterlijk het symbool van mijn échte vrijheid. De autobiografie die ik schreef werd uitgegeven in het najaar van 2019 en werd door de landelijke pers opgepikt. Ik werd gevraagd in programma’s als Jinek om mijn verhaal te doen, Peter R.de Vries tipte mijn boek en vervolgens stond ik ook in de kranten. In deze periode werd ik o.a. via social media en tijdens mijn signeersessies steeds vaker benaderd om mijn verhaal te delen in de vorm van lezingen. Eind 2019 werd ik gevraagd om, als ervaringsdeskundige, mensen te coachen met het stellen van doelen, tegenslagen in het leven bespreekbaar te maken en om te vormen in daadkracht.

Het is tijd om voor jezelf te kiezen

Precies zoals ik dat zelf ook heb gedaan en me bracht tot waar ik nu ben. Dit coachen voelde voor mij als thuiskomen, dít moest ik doen! Een logische vervolgstap was het openen van een eigen praktijk met als doelstelling mensen te helpen om veranderingen vanuit zichzelf teweeg te brengen. Hierdoor ontstaat tijdens een gesprek een dynamiek. Jij vindt in mij de juiste sparringpartner. Ik bied een luisterend oor, houd je een spiegel voor en voer met jou praktisch toepasbare activiteiten uit waardoor persoonlijke doelen weer op de rails én binnen handbereik komen. Dit alles op een persoonlijke, laagdrempelige en concrete manier. Een manier die bij jou past. En die is voor iedereen anders.

Doordat ik het klappen van de zweep ken, een sterk empathisch vermogen heb en over een grote mensenkennis beschik, krijg ik als feedback telkens terug dat men zich op zijn gemak voelde en deze wijze van coachen ervaart als openhartig, verhelderend en stimulerend. Dat er verbinding, warmte en begrip is en dat dat vaak gemist wordt bij gesprekken met bijvoorbeeld een psycholoog. Ook is het anders dan met familie of vrienden in gesprek gaan. Dat ligt vaak toch net wat lastiger omdat het té dichtbij komt. Jezelf openstellen bij mij, als coach, gaat als vanzelf.

Wat ik doe, doe ik 100% oplossingsgericht

Ik ga met je in gesprek waar jij wilt. Mijn praktijk is gevestigd bij mij thuis. Je komt dus niet in een kille setting terecht, maar in een huiselijke sfeer. Mijn cliënten ploffen bij een sessie op de bank. Ik heb zelfs cliënten die hun schoenen uitgooien en er een dekentje bijpakken. Anderen spreek ik in de natuur, tijdens een heerlijke wandeling. We kunnen ook op verschillende andere manieren contact hebben en contact houden. Denk daarbij aan online coaching. Naast individueel contact maken we, als je dat wilt, ook gebruik van Small Group Trainingen. Samen met een klein aantal deelnemers met diverse ambities en achtergronden creëren we dan de omstandigheid dat we naar elkaar luisteren en van elkaar leren.

Het allerbelangrijkste is dat het voor JOU goed voelt

Als coach luister en kijk ik. Ik hoor de dingen die jij niet zegt. Door vragen te stellen achterhalen we waar bij jou de schoen wringt, wat je wilt veranderen of verbeteren. Deze manier van coachen is dan ook geen therapie, maar een ondersteuning bij het zoeken naar jouw ontwikkelingen en persoonlijke groei. We bespreken het verleden, maar vooral kijken we vooruit. Je kunt het verleden immers niet veranderen. Toch kunnen we lering trekken uit wat is geweest en die lessen gebruiken in het hier en nu, voor in de toekomst. Iedereen heeft een eigen verhaal en juist daarom bied ik geen universeel traject, we zijn allemaal anders en hebben behoefte aan een persoonlijk afgestemde coaching.

Iedereen bezit de kracht en kennis om eigen knelpunten te (h)erkennen. Soms kan externe invloed helpen dit op te lossen en/of te accepteren. Negatieve energie ombuigen naar positief.

Het leven bestaat voor 10% uit wat je overkomt en voor 90% uit hoe je daar op reageert.

Als coach zal ik je uitdagen om in beweging te komen

Precies zoals ik dat zelf ook heb gedaan en me bracht tot waar ik nu ben. Dit coachen voelde voor mij als thuiskomen, dít moest ik doen! Een logische vervolgstap was het openen van een eigen praktijk met als doelstelling mensen te helpen om veranderingen vanuit zichzelf teweeg te brengen. Hierdoor ontstaat tijdens een gesprek een dynamiek. Jij vindt in mij de juiste sparringpartner. Ik bied een luisterend oor, houd je een spiegel voor en voer met jou praktisch toepasbare activiteiten uit waardoor persoonlijke doelen weer op de rails én binnen handbereik komen. Dit alles op een persoonlijke, laagdrempelige en concrete manier. Een manier die bij jou past. En die is voor iedereen anders.

Doordat ik het klappen van de zweep ken, een sterk empathisch vermogen heb en over een grote mensenkennis beschik, krijg ik als feedback telkens terug dat men zich op zijn gemak voelde en deze wijze van coachen ervaart als openhartig, verhelderend en stimulerend. Dat er verbinding, warmte en begrip is en dat dat vaak gemist wordt bij gesprekken met bijvoorbeeld een psycholoog. Ook is het anders dan met familie of vrienden in gesprek gaan. Dat ligt vaak toch net wat lastiger omdat het té dichtbij komt. Jezelf openstellen bij mij, als coach, gaat als vanzelf.Ik loop letterlijk en figuurlijk met je mee om je terug op de rails te krijgen. Niet alleen praten maar ook doen is mijn motto. Letterlijk aan de slag gaan. Er is, wat mij betreft, maar één expert als het gaat over jouw leven en dat ben
jijzelf. Niemand kent je tenslotte beter dan jij. Je zult merken dat je persoonlijke groei een spurt maakt, dat je talenten gaat ontdekken in jezelf die je voorheen niet voor mogelijk hield.

Ik loop letterlijk en figuurlijk met je mee om je terug op de rails te krijgen. Niet alleen praten maar ook doen is mijn motto. Letterlijk aan de slag gaan. Er is, wat mij betreft, maar één expert als het gaat over jouw leven en dat ben
jijzelf. Niemand kent je tenslotte beter dan jij. Je zult merken dat je persoonlijke groei een spurt maakt, dat je talenten gaat ontdekken in jezelf die je voorheen niet voor mogelijk hield.

Ik breng jou in beweging

Loop je vast in het verwerken van een trauma, kun je een luisterend oor gebruiken, een reikende hand? Heb je angsten? Lukt het je niet je droom te realiseren? Ben je de kilo’s die je al veel te lang met je meedraagt beu en wil je ze voorgoed kwijt? Of wil je een carrièreswitch maken maar weet je niet hoe, plan je al jaren om een boek te schrijven maar komt het er niet van omdat de combinatie tussen thuis, kinderen en werk je de ruimte niet geeft om jezelf te ontplooien? Wat het ook is, ik laat jou in beweging komen en zorg ervoor dat jij doorzet in het proces dat voor je ligt.

Durf jij het werk te verrichten dat nodig is om vooruit te komen met mij als coach naast je? En niet vergeten… vooruit is niet altijd rechtdoor.

Hoe onderscheid ik mij van anderen?

Door mijn ervaringen om te buigen naar een positieve visie kan ik al heel snel doelbewust en resultaatgericht met je aan de slag. Ik ben praktisch ingesteld, betrokken en recht voor zijn raap. Je krijgt bij mij geen berg opdrachten of ‘huiswerk’. Ik ben niet wollig in mijn taalgebruik en ga ervan uit dat jij ook gewoon zegt wat je wil zeggen. Daar komen we het verste mee. Je kunt bij mij helemaal jezelf zijn. Er zal dus ook gelachen worden. Vooral om onszelf.

Een kennismaking kost je niets

Tijdens het kennismakingsgesprek, gaan we kijken wat ik voor je kan betekenen. Het is belangrijk dat je je vertrouwd en veilig voelt. Dat is namelijk de basis voor het coaching traject. Tijdens deze kennismaking inventariseren we samen wat je doel is en bespreken we de mogelijkheden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Wanneer je besluit om de volgende stap te zetten maken we een vervolgafspraak.

Soms is een traject niet nodig en blijkt dat we in een sessie van 90 minuten bereiken dat jij zelfstandig verder aan de slag kunt.

Mindset

Jouw doelen behalen? Zorg voor een gezonde en sterke mindset, dan zul je merken dat het makkelijker gaat.

Veerkracht

Veerkracht zorgt ervoor dat je sterker in het leven staat. Tegenslagen en omgaan met veranderingen worden makkelijker en het geeft je meer vertrouwen in jezelf.

Fysieke gezondheid

Mentale en fysieke gezondheid gaan hand in hand. Met regelmaat bewegen en gezond eten kunnen je prestaties aanzienlijk verbeteren.

Stappenplan

Verheldering  van je hulpvraag

Begeleiden en aanpakken van (stress) patronen en doelen bepalen.

Stimuleren bij het zetten van stappen om de doelen te bereiken.

Ondersteuning  bij en tijdens het uitvoeren van acties om de inzichten toe te passen  in je dagelijks leven.

Tarieven

Kennismaking

Gratis

Losse sessies

90 minuten: €90,-
120 minuten:  €115,-

Trajecten

3 sessies €255,-
6 sessies €495,-
9 sessies €720,-

Een sessie duurt 90 minuten

Small Group

Max 6 personen
Mindset
Persoonlijke groei
Mentale overlevingskracht
€349,-

*exc. reiskostenvergoeding

rouwverwerking

weg kwijt

gejaagd

gebrek aan zelfvertrouwen/onzekerheid

fysieke uitdaging (bijv afvallen)

stress

druk van anderen

voor jezelf kiezen

overprikkeld

onduidelijke negatieve spiraal

emotionele blokkade

futloos

gebrek aan motivatie

faalangst

doen van aannames/ aanzien